Evenementen

In samenwerking met Yogadocente Alline van der Meulen

Healingsessie

Tijdens een Healingssessie met yogadocente Alline van der Meulen en magnetiseur Martijn Zitman draait alles om ontspanning en bewustwording. Op het moment dat je werkelijk bewust wordt van jezelf, ontstaat er Openheid en ruimte voor liefde, genezing en herstel. 

Van daaruit kunnen energieën vrijkomen: fysieke, emotionele en mentale energieën. De werkelijke weg naar heling is begonnen.

Lees meer

Ontspanning & Herstel Yoga

Heb jij spanningsklachten, een burn-out, een ernstige blessure of chronische pijnklachten? In deze rustige yogales mét magnetiseren zoeken we via ontspanning de weg naar herstel.

Deze wekelijkse lessen bestaat uit rustige houdingen, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, visualisatie en gesprek over bewustwording. Iedere les krijg je een korte behandeling magnetiseren.

Lees meer

Lezing/workshop ‘Ontspannen’

De Kunst van het Ontspannen’ is een combinatie van een lezing en workshop, waarin je kunt kennismaken met yogadocente Alline van der Meulen en magnetiseur Martijn Zitman. Beiden geven uitleg over ontspanning én willen ze je laten ervaren hoe je met eenvoudige, praktische oefeningen meer rust en ontspanning in je dagelijks leven kunt brengen.

Lees meer