Ontspanningssessie
voor rust, genezing en herstel

 

Tijdens een ontspanningssessie samen met yogadocente Alline van der Meulen word je ondergedompeld in rust, genezing en herstel. De combinatie van yoga en magnetiseren is een unieke gebeurtenis die ontspannend en genezend werkt voor lichaam en geest.

Deze sessies bestaan uit rustige, zachte yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. De houdingen kunnen zowel op de mat als op een stoel uitgevoerd worden.

Tijdens een sessie wordt je twee keer zo’n 5 minuten behandeld door Martijn. Deze behandeling wordt gedaan in een prettige yogahouding, zittend of liggend. Energieën kunnen weer in balans komen, blokkades lossen op, waarna fysieke en/of psychische klachten kunnen verdwijnen.

Aan het eind van de sessie is er nog een moment van meditatie en bezinning zodat de behandeling nog even extra diep kan doorwerken. We sluiten de avond af met thee en iets lekkers. Houd er rekening mee dat de behandeling nog even kan doorwerken de eerste paar dagen na de sessie.

 

Locatie: Stiens

Data:
Zaterdag 6 mei, 15.00 – 17.00 uur
Kosten: € 25,- per sessie
Locatie: Yogastudio Leela, Pyter Jurjensstrjitte 17, 9051 BR Stiens

Meer informatie en opgave: aan@allinevandermeulen.nl
Meer informatie over de yoga: www.allinevandermeulen.nl

 

Ik doe graag mee

Reacties
op eerdere Ontspanningssessies

Een oase van rust,
echt stille vrede!

 

Het was voor mij een hele fijne avond. Waar ik eerst dacht, dat er niet zoveel gebeurde, bleek dat toch anders.

Met een heel onrustig gevoel begon ik aan de les, dacht dit wordt niks en kon het ook niet loslaten. Mijn gedachten en gevoelens schoten alle kanten op.

Na de 2de behandeling van Martijn gebeurde het tegenovergestelde. Ik belandde in een heerlijke rust, voelde me helemaal ok, zacht om mezelf te zijn en sterk om alles aan te kunnen. Het was goed zoals het was. Een oase van rust, echt stille vrede!

En het mooie is, dat het nog steeds grotendeels zo voelt. In het weekend nog heel sterk, nu wat minder maar nog wel aanwezig. Zo dankbaar hiervoor. En tegelijk ook, hoe kan ik hier zelf voor zorgen?

Ook fysiek een paar reacties, vooral dezelfde avond. Gelijk al keelpijn en een zwaar hoofd en wat later ook een schrijnend gevoel bij het SI-gewricht. Een dag later was het zo goed als over.

Dus als ik misschien geheel meer ontspan, dan loopt het daar niet vast.

 

Naar mijn idee had ik geen grote lichamelijke reactie. Wel had ik bewustwording dat, hoe ik nu leef, zo opgejaagd en gehaast, dat ik dat zelf creëer en ook weer iets anders kan creëren. Ik had het idee dat mijn keel de eerst twee dagen minder pijn deed. De spanning zit daar ook. Dus als ik misschien geheel meer ontspan, dan loopt het daar niet vast. Ik probeer dit vast te houden en voel mij wel echt beter deze week dan die weken ervoor. Het was een fijne ervaring.

Veel meer ontspannen

 

Na de yoga en de behandeling van Martijn voelde ik mij veel meer ontspannen.

De spanning in mijn bovenrug zit er nog wel maar in veel mindere mate.

..alsof dat als een soort warme stroom uit m’n lichaam verdween..

 

Ik zag er best wel tegenop, ook het onbekende. Raar genoeg voelde het heel goed.

Ik vond het wel heftig, het was alsof ik even onbewust stilstond bij alles wat ik graag wil verwerken. Het was alsof dat als een soort warme stroom uit m’n lichaam verdween en dat het eruit moest.

Na de behandeling was ik ook even helemaal van de wereld en helemaal relaxed en rustig. En zo voelt het nog steeds.

Ik slaap heel goed. M’n rug en hoofdpijn zijn sinds weken de laatste paar dagen weg. Hoe het werkt, geen idee! Ik geef me er maar aan over en dat voelt heel goed.