De Kracht in alles en niets

De Kracht
van Martijn Zitman

 

In mijn kindertijd merkte ik al snel dat ik dingen waarnam die andere kinderen niet waarnamen. Zo voelde ik vaak de pijn van anderen en voelde ik aan hoe iemand in zijn of haar vel zat. Ook kon ik kleuren om mensen heen waarnemen, dit laatste ben ik later kwijt geraakt. Het Helder voelen is echter altijd gebleven.

Gelukkig voor mij had ik een vader die zelf paranormaal begaafd was, zodat hij mij altijd goed kon uitleggen wat deze ervaringen inhielden. Toen ik 6 jaar oud was begon hij een praktijk als paragnost/magnetiseur, eind jaren 80, en heeft dit tot 2021 gedaan.

In mijn latere kindertijd en puberteit werd ik steeds meer als andere kinderen, ging ik voetballen en stoere dingen doen. Het gevoelige bleef op de achtergrond wel aanwezig maar ik had het er met andere mensen niet over.

Tijdens het voetballen gebeurde er soms iets met mij. Het leek alsof er iets was wat alles overnam, ik noemde het als kind de Kracht. Soms wist ik waar de bal ging komen, was ik totaal één met alles. Vanzelf werden de gekste doelpunten gescoord en assists gemaakt. Ik deed het niet, het was de Kracht.

Vanaf mijn 18e jaar kreeg ik veel interesse in de Kracht, het bleek niet alleen in het voetballen aanwezig maar het was de bron achter het leven en het bestaan. Ik ging boeken lezen van mensen die hier meer over wisten. Deze zoektocht ontaarde in 20 jaar zoeken, vinden, vallen en opstaan, totdat ik uiteindelijk begreep dat er niets over te begrijpen valt. In wezen is alles Bewustzijn en komt voort uit het onkenbare, de Kracht.

Op latere leeftijd ontstond er veel interesse in alternatieve onderwerpen. Ik las over alternatieve geneeskunde, meditatietechnieken, geneeskrachtige stenen, energie, en ging yoga en qigong beoefenen. Mijn bewustzijn en intuïtie namen snel toe en hiermee ook mijn gevoeligheid.

Het is mooi om dat te doen waarvan ik altijd heb geweten dat het mijn toekomst zou zijn: magnetiseren. Ik heb grotendeels het stokje van mijn vader overgenomen en aangepast naar mijn eigen zienswijze., Het is fijn dat ik net zoals hem mensen mag helpen door middel van magnetiseren en gesprek. Je bent van harte welkom in de praktijk.

Ik wil graag contact met Martijn