Buitenyoga
Met magnetiseren

Bij mooi weer in de prachtige tuin in Ferwert

 

Bij mooi weer zijn er gedurende de zomerperiode buitenyogasessies in de prachtige Open Tuin aan de Molenlaan in Ferwert. Dit zijn yogalessen van zo’n 1,5 uur, inclusief een kopje thee. De buitenyogalessen bestaan uit yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen/meditatie. De yogalessen zijn toegankelijk voor bijna iedereen. Ze worden gegeven door yogadocente Alline van der Meulen.

Martijn zal bij deze sessies aanwezig zijn en kan tijdens de sessie een aantal korte behandelingen verzorgen. Energieën kunnen weer in balans komen, blokkades lossen op, waarna fysieke en/of psychische klachten kunnen verdwijnen. Magnetiseren kan helpen een dieper besef van ontspanning of innerlijke rust te ervaren. Houd er rekening mee dat een behandeling een aantal dagen door kan werken.

 

Praktische informatie

Data: bij mooi weer op de woensdagavond, donderdagavond of zaterdagmiddag
Tijd yogasessie: 19.30 – 21.00 uur of 16.00 – 17.30 uur
Kosten: € 10,-  voor de yogales (incl. thee)
+ € 10,-  voor het magnetiseren
Locatie: Open tuin, Molenlaan 8, 9172 AW Ferwert

 

Aanmelden

Heb je belangstelling voor de buitenyogasessies? Doe dan een email of appje met daarin je naam en telefoonnummer, dan wordt je toegevoegd aan de whatsapp-contactenlijst. Je ontvangt dan uiterlijk een dag van te voren een berichtje over de dag en tijdstip van de eerstvolgende buitenyogasessie.

 

Parkeren

Kom wanneer mogelijk op de fiets. Als je met de auto komt, mag je deze parkeren zo’n 50 meter voorbij de Open Tuin. Hier is een bietenopslag, met genoeg parkeerruimte (tegenover Molenlaan 13). Plaats je auto niet voor de tuin of op het erf van de naastgelegen boerderij.

 

Meenemen

Je neemt je eigen matje, kussentje en dekentje mee. Houd er rekening mee dat je tijdens de meditatie af kunt koelen. Verschillende laagjes kleding is aan te raden. Wij verzorgen de thee, je mag je eigen theekop meenemen.

Ik doe graag mee

Martijn Zitman

Magnetiseur

Alline van der Meulen

Yogadocente