Yoga Intensive
Innerlijke Kracht

datum volgt binnenkort, van 13.00 – 15.30 uur

 

“Tijdens het voetballen gebeurde er soms iets met mij. Het leek alsof er iets was wat alles overnam, ik noemde het als kind de Kracht. Soms wist ik waar de bal ging komen, was ik totaal één met alles. Vanzelf werden de gekste doelpunten gescoord en assists gemaakt. Ik deed het niet, het was de Kracht.”

 

We kennen het allemaal. De momenten waarop alles vanzelf lijkt te gaan. Die momenten zijn dan zo vanzelfsprekend, dat het ons vaak niet opvalt. 

Wat we wél zien, zijn de momenten waarop het leven hapert. Er is spanning, twijfel of onzekerheid in datgene wat we doen. We kunnen ons dan juist alles behalve krachtig en sterk voelen.

Op de momenten dat het stroomt zeg je niet: ‘goh, wat voel ik me krachtig’. Nee, op die momenten ben je je niet bewust van jezelf. Je vergeet jezelf, dáárom stroomt het! Het gaat immers vanzelf! Je zou net als Martijn kunnen zeggen: “Ik deed het niet, het was de Kracht.”

In deze Yoga Intensive gaan we kijken naar het fenomeen “Innerlijke Kracht”. Martijn legt aan de hand van sprekende voorbeelden en ervaringen uit, hoe het zit met de Kracht. Wat is er nodig om die Kracht te ervaren als het er niet lijkt te zijn? Hoe werkt de Kracht door in ons leven, bijvoorbeeld op het fysieke vlak?

Door middel van ademhalingsoefeningen, asana’s en meditatie gaan we op zoek naar ontspanning én onze fysieke, innerlijke kracht. Ook gaan we kritisch kijken naar spanningsvelden in onszelf. Door ze te onderzoeken en te voelen, verliezen ze aan kracht. 

Tijdens de asana’s en meditatie kan Martijn door middel van handopleggingen, meehelpen deze innerlijke spanningen op de te lossen. 

Praktische informatie

Thema: Innerlijke Kracht
Datum: volgt binnenkort
Tijd: 13.00 – 15.30 uur
Kosten: € 27,-  (incl thee)
Locatie: Van Albadaweg 37 – 39, Oude Bildtzijl
Meer informatie en opgave: aan@allinevandermeulen.nl

Ik doe graag mee

Martijn Zitman

Magnetiseur

Alline van der Meulen

Yogadocente